fredag 9. april 2010

Drømmer...om vår

Ved inngangspartiet er planen å fjerne sandkassen så raskt som mulig, for så å legge støpte heller til en liten sitteplass. Hellene ligger mosegrodde i en stabel på tomta, så de skal bare få en runde med høytrykkspyleren. Veggen har jeg lyst til å skifte ut med en ferdig skillevegg+en fin hageport inn til Hundehaven. Jeg har et kafèbord og to stoler som skal stå her, de driver jeg å maler på. De har vært knallblå og er nå på god vei til å bli hvite. Her må jeg nok også ha en god del krukker med sommerblomster. Er litt usikker på hva jeg skal gjøre med det lille bedet inne ved veggen.
Det er et lite bed inne ved innkjøringen til gårdsplassen, lurer på hva som dukker opp her....og hva jeg skal gjøre med det. Lyktestolpene skulle jeg gjerne ha puttet litt dynamitt inni, men så var det det elektriske da..?

I drivhuset var det fastmonterte hyller, disse har jeg nå revet for å gi plass til høye planter som tomat og agurk. Vi får se hva det blir til.
Stauder i fleng, og her skal det ryddes snart. Og hva er alt dette...?
Gran, bjørk, furu og rododrendon i skjønn forening...eller, litt for mye gran kanskje...(Finn to fuglekasser)
Solbærbuskene (2 stk) har jeg klippet helt ned og stikkelsbærbusken har jeg stusset. Er litt usikker på om jeg ønsker å ha bær i hagen, etter 5 år i en jungel av gamle eple- og plommetrær er jeg litt mett....men ikke hundene.

Noe stikker opp av jorda, spennende å se hva som kommer opp.


1 kommentar:

  1. Artig blogg! Du har no et fint utgangspunkt iværtfall! Du vel ut ka du ska jør me hagen din! Sjå i ukeblad, blogga og sida på nettet! E my inspirasjon t å bli kreativ! Og om man interesse for haga:-) Skulla ønska æ å hadd d! E fornøgd bærre plæna e kløpt nån lunde, nån blomster i nån potta og lite hundebæsj:-P

    Følge no me i bloggen her, så kanskje æ å får løst t å jør hagearbei!

    SvarSlett